Over ons

Beats and Ballds is opgericht in 2017 door Dominique en toenmalig gitarist  Erik.  Dominique en Erik kenden elkaar uit hun vorige band, unReleased. Naast het versterkte werk hadden zij onder de naam unReleased Unplugged al een aantal succesvolle optredens achter de rug als akoestisch duo. En dat smaakte naar meer! In 2017 besloten beide om verder te gaan als Beats & Ballads. Inmiddels heeft Erik het stokje doorgeven aan Guus. Guus nam al eerder de muzikale begeleiding van de Sing Inn uit handen van Erik.

Beats & Ballads heeft een ruim repertoire aan herkenbare en tijdloze covers. Of het nu gaat om stampende rock, een lekkere meezinger, guilty pleasures of een mooi klein liedje, Beats & Ballads heeft het in huis. Beats & Ballads past haar repertoire en volume aan voor iedere gelegenheid. Beats & Ballads heeft een eigen geluidsman en kan ook zorgen voor de juiste versterking en verlichting. Neem contact op voor de mogelijkheden.