Over ons

Beats & Ballads is opgericht in 2017 door Dominique (zang, gitaar, dwarsfluit) en Erik (gitaar, zang). Dominique en Erik kennen elkaar uit hun vorige band, unReleased. Naast het versterkte werk hadden zij onder de naam unReleased Unplugged al een aantal succesvolle optredens achter de rug als akoestisch duo. En dat smaakte naar meer! In 2017 besloten beide om verder te gaan als Beats & Ballads.

Beats & Ballads heeft een ruim repertoire aan herkenbare en tijdloze covers. Of het nu gaat om stampende rock, een lekkere meezinger, guilty pleasures of een mooi klein liedje, Beats & Ballads heeft het in huis. Beats & Ballads past haar repertoire en volume aan voor iedere gelegenheid. Beats & Ballads heeft een eigen geluidsman en kan ook zorgen voor de juiste versterking en verlichting. Neem contact op voor de mogelijkheden.